No deposit bingo bonus

Är en fin bonus för dig som kund. Då du endast har chans att tjäna pengar, men satsar ingenting själv. Det krävs ingen insättning för no deposit bonus

PÅ JAKT EFTER BONUS?

>> HÄR FÅR DU No deposit bingo bonus

Oftast så behöver du endast registrera dig på bingosidan, sedan får du en summa att spela för. Bonusen kan variera från 50-200 kr, vanligast är 50 kr. Se även bingo bonus.

Självklart finns det en hake, och det är att bonusarna måste omsättas innan de kan tas ut. Så man inte kan göra flera konton och ta ut pengarna direkt. Dessa vilkor & regler varierar, och du behöver därför kolla varje bingosidas egna vilkor. Vanligt är att man kräver en omsättning på hela 10 gånger.

Tidsmässig bonus
Ofta är bonusen just tidsbegränsad, och måste omsättas inom en viss tid. Ofta är det en speciell tid perioden gäller, men det kan vara väl värt att veta. Tidsperioden kan t.ex vara en månad för att få använda välkomstbonusen. Dessutom kan vissa bingosidor, eller nätcasinon ha restriktioner för hur mycket du kan gå plus på välkomstbonusen. Spelar du istället med även en 100% insättningsbonus, dvs bingo bonus så brukar det inte vara några problem om man omsätter pengarna. Vår favorit bingo aktör är Min bingo som erbjuder en unik bingokod.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0