Bonus bingo

En bingo bonus ger dig som spelare mer kul för pengarna. Det är en summa som sätts in helt gratis på ditt konto, beroende på din insättning och bingosajtens vilkor. Det ger dig helt enkelt mer pengar att gratis spela för.

Bingo Bonus är självklart bra, men du bör kolla på fler faktorer än bara insättningsbonus när du väljer en aktör. Testa dig fram helt enkelt. Vi tipsar dig att besöka bingo bonus.

Bertil Bingo ger dig även 150 kr i välkomstbonus + 100% i bingo bonus. Dvs sätter du in 1000 kr får du 1000 kr extra i bingo bonus.
>> Besök Bertil här

Omsättningskrav på din bingbonus
Din bonus måste spelas för innan du kan ta ut den på sidan. Det är en åtgärd från bingosajter, så att de inte ska råka ut för bonusförstörare. Omsättningskravet varierar på alla hallar, men normalt brukar det vara att pengarna måste användas 10 gånger innan du kan ta ut dem.

Insättningsbonus - Den höga bonusen
Som namnet antyder är det en bonus man får vid insättning av pengar på bingorummet. vanligtvis är att du omedlbart får den när du gör en insättning på ditt konto. Det skiftar dock. Normalt brukar insättningsbonusen] vara på 100% av din insättning, vissa bingohallar ger även insättningsbonus på framtida insättningar.

Insättningsbonusen är helt klart mycket bättre än en no deposit bonus. Så titta dig omrking bland olika bingorum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0